Laster Hendelser

« All Hendelser

Lista Motorfestival

august 10 - august 12

For andre gang arrangeres street legal drag racing ved Lista Lufthavn når Lista Motorfestival arrangeres 11.–13. august 2017. Dette er et arrangement ment for alle motorinteresserte inkludert alle i familien. Arrangørene bak Lista Motorfestival ønsker å gjøre helgen til en opplevelse for store og små, der det blir oppvisning med fly og helikopter, samt trening for driftebiler og løp med biler spesialbygd for drag race.

Nytt av året er nemlig er at det på Lista Motorfestival 2018 blir lov til å konkurrere med drag race biler. Det vil si at det i år er tillatt å kjøre 201 meter på kun 5 sekunder for klassen Small Tire Stock Suspension. Det kan med andre ord kjøres hele 2,7 sekunder fortere enn raskeste klasse i fjor. Dette er et stort steg videre for oss i å etablere Lista Motorfestival som et drag race arrangement for både Sør, Øst og Vestlandet ved å bygge festivalen sten for sten. Det gjøres oppmerksom på at det kjøres uten trackbite på drag race banen.

Ut over dette blir det blant annet også kjøretøyutstilling, MC-parkering, MC oppvisning samt utstilling av historiske militærkjøretøy.

Som tidligere nevnt er festivalen familierettet og vi har derfor inngått samarbeid med Lista Adrenalinpark og Flipside som tilbyr blant annet gokartbane, paintball, Escaperoom, åpen kickbike/skatepark og andre aktiviteter. Vi ønsker å tilby en helhetlig festival, og har derfor lagt til rette for overnattingsmuligheter av variert art fra camping til hotell for både deltakere og publikum. For deltagere/førere blir det også tilbudt egen deltaker camp på lukket område med muligheter for leie av strøm, dusj og toaletter.

Mer informasjon om dette arrangement finnes på Lista Motorfestival sin hjemmeside.

Detaljer

Start:
august 10
Slutt:
august 12
Hendelse Tags:
, ,

Sted

Lista Flypark
Lista Fly og Næringspark Vanse 4560 Norge + Google Map
Telefon:
38 39 03 07
Hjemmeside:
http://www.lista-flypark.no