Laster Hendelser

« All Hendelser

Tour des Fjords til kommunen

mai 24 @ 11:00 - 18:00

Edvald Boasson Hagen er en av mange syklister som deltar i Tour des Fjords

Torsdag 24. mai blir Farsund sentrum omgjort til et paradis for sykkelinteresserte, og det vil bli organisert mye morro for å skape blest og folkefest rundt noen av verdens beste sykkelryttere! Det er en stor glede å meddele at sisteetappen av Tour des Fjords 2018 starter på Torvet i Farsund sentrum. Velkommen til en folkefest av dimensjoner!

I 2018 byr den sjette utgaven av Tour des Fjords på tre etapper som strekker seg over Sørlandet og sør-vestlandet. Rittet starter tirsdag 22. mai på Lindesnes og avslutter i Egersund torsdag 24. mai. Tour des Fjords blir direkte etterfulgt av det nye rittet Hammer Series i Stavanger og Sandnes, fredag 25. til søndag 27. mai.

Klikk her for mer informasjon om sykkelfesten!

Folkefest på to hjul!
– Vi håper også i år å se mange innbyggere ute i løypene for å være med å skape en diger folkefest og vise regionen frem fra sin beste side. Dette var virkelig noe som i fjor ble lagt merke til blant både sykkelryttere, sportsdirektører samt nasjonale og internasjonale TV-seere. Det ga en uvurderlig og viktig profilering av landsdelen, forklarer Roy Hegreberg.

I start- og målbyene vil det være god mulighet for å komme helt nær de store sykkelstjernene og oppleve lagpresentasjoner, intervju med rytterne og premieseremonier. I tillegg vil det igjen i år bli arrangert barneritt for de minste.

Detaljer

Dato:
mai 24
Tid
11:00 - 18:00
Hendelse Tags:
, , , , , ,
Hjemmeside:
http://tourdesfjords.no

Arrangører

Farsund kommune – kultur og idrett
Farsund 365