Gründeruka Agder

Fotograf:

Gjennom Gründeruka Agder håper vi å mobilisere hele regionen til et mangfold av aktiviteter, møteplasser, kurs og foredrag. I vår region er det flere arrangementer som vi ønsker å gjøre deg oppmerksom på. Kanskje kan det være noe her som du som gründer ønsker å vite mer om? Eller kanskje du ønsker å ta turen til andre deler av Agder for å få med deg noen av arrangementene der? Uansett er du hjertelig velkommen!

Mandag 14. november er det i Kvinesdal det skal skje. For å fange opp ønsker om en felles møteplass for gründere, har vi gått i kompaniskap med Coverks kontorfellesskap om å arrangere en sosial møteplass hvor det inviteres til å komme å høre på andre gründere fortelle litt om sin historie. Kom og treff andre som kanskje er i samme situasjon som deg, snakk med noen i virkemiddelapparatet eller bare kos deg. Dette tror vi blir veldig gøy, og vi ønsker selvsagt at mange tar turen.

Ellers kan vi nevne kurs i Lean innovasjon, kurs med Innovasjon Norge og økonomikurs med E&Y. Klikk deg inn på vedlagte lenker for å finne mer informasjon og påmeldingsskjema.

Det er påmelding til alle arrangementer.

http://lister.no/985-gruenderuka-2017
www.uka46.no

Velkommen til en spennende uke!