Kaperdagene 2017

Fotograf:

Kaperdagene har blitt en tradisjon i Farsund. 11.-16. juli fylles havna og sentrum med aktiviteter, musikk og galskap. Kaptein Torius regjerer i byen, det blir sjørøvershow og sjørøverturer. Figurene Ludolf og Theodora fra 1807 setter sitt preg på byen, blant annet med en spesiallagd barneteaterforestiling. I tillegg blir det konserter med lokale musikkrefter og nasjonale artister hele uka.

Kapernatt og Kapersjøslag foregår på Torvet og i havnebassenget i Farsund. Sjøslaget tar utgangspunkt i historiene rundt Veiviserens kapringer i Farsund/Loshavn. Årets Kapernatt er tirsdag 11.juli.

Finn frem kapreren i deg og kom!

Den offisielle åpningen av Kaperdagene 2017 er tirsdag 11. juli! Denne tirsdagen er spekket med morro for hele familien, og klokka 21:00 braker det løs med kanondrønn, Ludolf og Teodora, og en spekket underholdningskveld med sjanti, kapring og god stemning i byen. Bli med og gjenopplev en historisk hendelse fra 1807!

Det blir loddsalg, og du kan vinne din egen tur med Adella for inntil 100 personer. Og som om ikke det var nok, kan du også vinne Meet and Greet med The Main Level for inntil tre personer.

For hele programmet til Kaperdagene, klikk på bildet:

Her blir det masse gøy og sprell i seks dager. Med Ludolf og Teodora, Adella, musikk og konserter, Kaperonsdag på Torvet, Sjøslag, byvandring med Farsunds vekter, dødsing fra Lektern og mye mye mer!
Vi gleder oss, og håper å se DEG på Kaperdagene i Farsund 2017.

For mer informasjon, følg Facebook-siden til Kaperdagene HER!