Lista Motorfestival 2017

Fotograf:

For andre gang arrangeres street legal drag racing ved Lista Lufthavn når Lista Motorfestival arrangeres 11.–13. august 2017. Dette er et arrangement ment for alle motorinteresserte inkludert alle i familien. Arrangørene bak Lista Motorfestival ønsker å gjøre helgen til en opplevelse for store og små, der det blir oppvisning med fly og helikopter, samt trening for driftebiler og løp med biler spesialbygd for drag race.

Nytt av året er nemlig er at det på Lista Motorfestival 2017 blir lov til å konkurrere med drag race biler. Det vil si at det i år er tillatt å kjøre 201 meter på kun 5 sekunder for klassen Small Tire Stock Suspension. Det kan med andre ord kjøres hele 2,7 sekunder fortere enn raskeste klasse i fjor. Dette er et stort steg videre for oss i å etablere Lista Motorfestival som et drag race arrangement for både Sør, Øst og Vestlandet ved å bygge festivalen sten for sten.

Det gjøres oppmerksom på at det kjøres uten trackbite på drag race banen.

Ut over dette blir det blant annet også kjøretøyutstilling, MC-parkering, MC oppvisning samt utstilling av historiske militærkjøretøy.

Som tidligere nevnt er festivalen familierettet og vi har derfor inngått samarbeid med Lista Adrenalinpark og Flipside som tilbyr blant annet gokartbane, paintball, Escaperoom, åpen kickbike/skatepark og andre aktiviteter. Vi ønsker å tilby en helhetlig festival, og har derfor lagt til rette for overnattingsmuligheter av variert art fra camping til hotell for både deltakere og publikum. For deltagere/førere blir det også tilbudt egen deltaker camp på lukket område med muligheter for leie av strøm, dusj og toaletter.

Mer informasjon om dette arrangement finnes på Lista Motorfestival sin hjemmeside.

Les mer om Street Legal og Dragracing HER.
Les mer om Motorfestival Burnout BBQ HER.
Les mer om Driftetrening HER.
Les mer om Flyklubb-Lista motorfestival Fly-inn HER.
Les mer om Kjøretøyutstillingen HER.


Bilder og tekst fra Lista Motorfestival