Påske på Lista

Fotograf:

Påskestemningen kommer snikende og nå er det ikke lenge før påskeegget kan åpnes og nytes. I påsken skal man slappe av med familie og venner, kose seg både inne og ute, nyte lange turer i fjell og mark, more seg med sene spillkvelder og mye god mat og drikke. På Lista finnes det forskjellige aktiviteter å foreta seg disse dagene.

Nordberg fort har åpent fra og med palmesøndag til 1. påskedag. Lista fyr holder åpent fra 19. mars og hele påsken frem til 2. påskedag 28. mars.

Tirsdag 22. mars arrangerer Nordberg fort eget påskeverksted for barn, hvor man blant annet lager søte små påskeharer. I tillegg er det lekekrok og tegnebord hver dag i ”storsalen”. Det vil også være salgsutstilling av Inger Saltaag, samt åpen kafé hver dag. Naturen ligger klar for en påsketur med nydelig utsikt. Åpent hver dag fra 12:00 til 16:00

Lista fyr stiller med påskehare, egg-jakt, fargeleggingskrok og hyggelige omstendigheter. Torsdag, fredag og søndag er dagene for egg-jakt og besøk av påskeharen. Åpent hver drag fra 11:00 til 16:00.

AAEAAQAAAAAAAAL-AAAAJDMyM2I1NDE4LTFiYmUtNGVlMS1iNDA2LTYzODNiOWZhYmIzMQ

Ta på dere gode sko og turklær å besøk Lista i (forhåpentligvis) nydelig vårvær i påsken. Håper vi sees til en hyggelig påsketid. Vel møtt.

Se eget arrangement til Nordberg fort, Lista museum HER

Se informasjon om påskehygge på Lista fyr HER